Diensten

service en dienstverlening

Algemeen

Je kan bij ons terecht voor de meest uiteenlopende computer- en netwerkproblemen en advies. Dat kan bij ons op bureau na afspraak, bij jou thuis of op kantoor of we kunnen je digitaal ondersteunen via een aantal toepassingen.

We zijn steeds bereikbaar, ook 's avonds en in het weekend en zelfs op zondag. Dus ook wanneer de reguliere computerwinkel gesloten is. We zijn er ons van bewust dat het in dit digitale tijdperk belangrijk is om maximaal bereikbaar te zijn en te kunnen vertrouwen op jouw digitale toepassingen.

Hieronder kan je enkele voorbeelden terugvinden waarmee we jou kunnen helpen. Maar dit lijstje is niet limitatief. Heb je een specifiek probleem? Neem dan gerust even contact met ons op.

computer, laptop of gsm

Computer, laptop of gsm

We zorgen voor bijstand in de meest onverwachte situaties. 

 • Jouw computer wordt plots zeer traag of start niet meer op
 • Virusverwijdering
 • De installatie van software of een update loopt niet zoals gepland
 • Upgraden van jouw PC zodat deze weer een tijdje mee kan
 • Je wil een volledige check-up van jouw computer na phishing of hacking
 • Gegevens overzetten van een defecte PC


Geef ons een seintje. We zorgen dat je snel weer op de digitale snelweg bereikbaar bent.

randapparatuur

Randapparatuur

We helpen je graag verder bij jouw huidig beschikbare randapparatuur of met de installatie van nieuwe apparatuur. Zoals printers, toetsenborden, computermuizen, schermen...

 • Jouw printer heeft het laten afweten
 • Je hebt een nieuwe laptop gekocht en je extern scherm werkt plots niet meer zoals verwacht
 • Je docking station heeft het begeven

Geef ons een seintje. We zorgen gratis voor een gratis prijsraming.

 

netwerkoptimalisatie

Netwerkoptimalisatie

Vaak horen we eerder toevallig dat klanten een probleem hebben met hun internetaansluiting. Bijvoorbeeld het WiFi signaal dat uitvalt, verschillende WiFi-benamingen voor het zelfde huis, en zo voort. Meestal zijn deze problemen echter niet te wijten aan de internetaansluiting zelf maar aan tal van andere mogelijke problemen.

Enkele voorbeelden waar wij je mee kunnen helpen:

 • Optimalisatie snelheid WiFi of bekabeld netwerk
 • Nazicht en testen van de huidige internetverbinding
 • Toestellen aansluiten via IoT (Internet of things) zoals slimme thermostaat, rookmelders, keukenapparatuur, zonnepanelen...
 • Uitbreiden van een bestaand bekabeld of draadloos netwerk
software

Software

We zijn zelf verdeler van een aantal softwarepakketten. Voor de installatie hiervan kan je bij ons terecht. Enkele voorbeelden van de software dat we ondersteunen

 • Antivirus en Firewall: we verdelen Norton Antivirus maar daarnaast is ons lijstje van software dat we ter beschikking stellen zeker niet limitatief. Daarnaast kunnen we ook volgende antiviruspakketten installeren of licenties verlengen: GData, Bitdefender, Kapersky, Panda, Avast, AVG,  
 • Microsoft Office: net zoals heel wat andere softwareleveranciers heeft Microsoft er voor gekozen om cloud diensten aan te bieden, waaronder Microsoft 365 (Word, Excel, Powerpoint, OneDrive...). Voor aankoop en installatie kan je bij ons terecht.
 • Op maat gemaakte pakketten. Een aantal van onze klanten gebruiken op maat gemaakte softwarepakketten. Indien nodig kunnen we hier ook de nodige ondersteuning bieden.
back-up of NAS

Back-Up of NAS

Voor al onze klanten kunnen we eveneens een back-up service aanbieden. Dat kan op verschillende manieren. Ofwel via de clouddiensten zoals Microsoft OneDrive, Acronis, Dropbox, Dropsuite... Ofwel via een lokale oplossing met netwerkopslag.

Hiervoor zijn we verdeler van het zeer betrouwbare Synology gamma. Niet voor elke persoon of bedrijf is een cloudservice de beste oplossing. Op deze manier kunnen we een NAS binnen het uitgebreide Synology NAS gamma aanbieden (NAS = Network Attached Service). Ook als aanvulling op je cloud back-up kan dit een dankbare aanvulling zijn.

Denk maar eens aan de ideale lokale vervanger voor de Apple Airport of de WD Cloud Home. 

We maken graag een vrijblijvend voorstel.

verkoop en advies

Verkoop en advies

Door te luisteren naar onze klanten weten we wat echt noodzakelijk is. We zullen nooit een product aanraden dat 'over the top' is. Met een duidelijk verhaal en een correcte omschrijving van wat noodzakelijk is maken we graag een voorstel op maat. Dit voor al de producten en diensten dat we aanbieden.

Niet iedereen heeft een nieuwe gaming PC nodig of een laserprinter dat eenvoudig 10.000 pagina's per kwartaal kan printen. Zo bieden we oplossingen aan voor ieders budget, afhankelijk waarvoor het product zal worden gebruikt. 

Naast een gamma aan nieuwe materialen beschikken we ook over een gamma aan refurbished toestellen.

 

Multimedia

Als je een nieuwe TV koopt wordt die vaak gratis geleverd tot op het eerste verdiep. De installatie en aansluiten aan jouw digibox of andere apparaten dien je meestal zelf uit te voeren.

We nemen voor jou graag deze zorgen uit handen. We verkopen dan wel geen TV's of andere multimedia apparaten maar we kunnen wel zorgen voor de installatie.

Ook als je problemen ondervindt met jouw installatie doen we graag nazicht. Bijvoorbeeld met jouw Proximus TV Box, Telenet Digibox of Digicorder, het aansluiten van deze materialen op internet, verbeteren van de installatie en zo voort.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een antwoord op al jouw vragen.  

data recovery

Data recovery

Wanneer jouw PC, externe harde schijf of geheugenkaart het plots laat afweten kan dat verschillende oorzaken hebben. We zijn er ons zeer goed van bewust dat data een zeer belangrijk gegeven is. Niemand wil belangrijke foto's kwijt.

We trachten er alles aan te doen om een defecte harde schijf, al dan niet extern, of een geheugenkaart van jouw fototoestel te repareren. Ook wanneer je per ongeluk een harde schijf of geheugenkaart formatteert of volledig leeg maakt is de kans zeer groot dat we de data nog kunnen recupereren. Zo kan je jouw geliefkoosde foto's toch behouden.

STOP onmiddellijk met het werken met de harde schijf of de geheugenkaart van zodra je een probleem vaststelt. De kans is anders groter dat we de data niet volledig kunnen recupereren.

Specifiek voor zelfstandigen, de KMO en vrije beroepen

 • Beveiliging
 • Diagnose van uw firewall en beveiliging van het netwerk
 • Centrale antivirus oplossing
 • Virtualisatie van uw omgeving
 • Back-Up van uw gegevens via Microsoft OneDrive of andere clouddiensten
 • Monitoring en nazicht van uw systemen
 • Oplossen van server- en netwerkproblemen
 • Migratie en controle binnen de Microsoft 365 omgeving
 • Opstarten van nieuwe projecten en oplossingen
 • Vervangen en aanvullen van uw PC/laptop/randapparatuur-park
 • CleanUp van gebruikte PC, vernietiging van data en herinstallatie voor nieuw gebruik indien van toepassing