Webservice
kevin-ku-w7ZyuGYNpRQ-unsplash
Webservice

We kunnen voor onze klanten ook zorgen voor een integratie op het internet. Bijvoorbeeld gepersonaliseerde e-mailadressen, een domeinnaam naar keuze, webhosting voor een persoonlijke website, een website voor jouw vereniging of bedrijf. Je kan het beheer zelf in eigen handen nemen, of we maken een aantal afspraken dat beheer in onze handen blijft.

Hieronder enkele services die we voor jou kunnen voorzien.


E-mail

Wil je graag een gepersonaliseerd e-mailadres, dan kan dat. Kies jouw eigen domeinnaam en wij zorgen voor de aanmaak en het beheer. Bijvoorbeeld info@willemjanssens.be of kelly@familiepeeters.net. Deze service koop je altijd in een pakket inclusief domeinnaam en hosting. De prijzen hiervoor starten aan 4,90€ per maand bij een jaarcontract inclusief domeinnaam. Voor de installatie die wij voor jou uitvoeren betaal je éénmalig 50€.

Je krijgt een platform ter beschikking waarop je webmail kan gebruiken of we zorgen voor het doorsturen naar een ander e-mailadres zoals GMail, Hotmail, een Telenet of skynet adres… Wat jij maar wil. We zorgen voor een back-up dat 30 dagen ter beschikking blijft.

Een volledige integratie met Microsoft Office 365 is ook mogelijk. Als je jouw pakket wil uitrusten met Microsoft Office 365 dan kies je ook onmiddellijk voor een integratie van al jouw contacten, agenda’s, mailboxen en dit van overal toegankelijk. Je hoeft je zeker niet te laten overhalen om zelf te investeren in een dure server waar je om je de haverklap support moet inschakelen. Een Microsoft Office 365 pakket start vanaf 5€ per gebruiker. Omdat je hier zo ver en zo breed in kan gaan als je zelf wil neem je hiervoor best even contact op.


Webhosting

Als je graag een website online wil plaatsen zoals een blog dan heb je daar een ruimte en een adres voor nodig. Bijvoorbeeld www.kathysblog.be of www.dierenpensiondebrabander.com. Je kan deze ruimte en dit adres bij ons aankopen. Al onze pakketten zijn eveneens voorzien van mailboxen en een onbeperkt aantal aliassen. De prijzen hiervoor starten aan 6,90€ per maand bij een jaarcontract inclusief domeinnaam. Voor de installatie die wij voor jou uitvoeren betaal je éénmalig 50€.

Al onze hosting pakketten zijn uitgerust met snelle harde schijven (SSD), hoge geheugencapaciteit (min. 6 GB Ram) en een stabiele verbinding. De websites in ons beheer worden dagelijks voorzien van een back-up en dat gedurende 30 dagen. Deze back-up wordt zowel bij onze betrouwbare hostingpartners al op onze eigen servers bewaard. Indien gewenst kunnen we voor jou een blogpakket naar keuze installeren zoals bijvoorbeeld WordPress.